AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro", koji vode Predrag Sarapa i Dea Đurđević tema za gosta lekara biće koliko traju zubni implanti.

Štampu prelistavamo sa Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Politika" i prof. dr Draganom Đukanovićem, sa Fakulteta političkih nauka.

Američki časopis Tajm sastavio je listu najtraženijih geopolitičkih begunaca u 2018. godini na kojoj se nalazi i kosovski premijer Ramuš Haradinaj. Koliko je sastavljanje ove lista povezano sa kosovskom opstrukcijom početka rada Specijalnog suda za zločine tzv. OVK, tema je o kojoj ovog jutra razgovaramo sa Živadinom Jovanovićem, predsednikom Beogradskog foruma za svet ravnopravnih, Branislavom Tapuškovićem, advokatom i Rankom Đinovićem, književnikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće li Zoran Marjanović biti optužen za ubistvo njegove supruge pevačice Jelene Marjanović, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Mladenom Mijatovićem, novinarom TV Pink, Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom Informera i Nebojšom Milosavljevićem, advokatom.

O predstojećim Beogradskim izborima i programu koji nudi izborna lista "Aleksandar Vučić- zato što volimo Beograd", razgovaraćemo sa Nebojšom Bakarecom, političkim analitičarom koji je jedan od kandidata ove liste.

Na koji način klijenti i banke mogu da reše problem kredita u švajcarskim francima, tema je za gosta advokata.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šta je sve posedovao Tito i gde je nestalo njegovo bogatstvo, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Joškom Brozom, Titovim unukom, Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem i istoričarkom Veselinkom Kastratović Ristić, muzejskom savetnicom Muzeja Jugoslavije.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Đorđa Markovića, glavnog junaka nove serije TV Pink- Šifra Despot.

Ugostićemo i fudbalere FK Brodarac koji će se u šesnaestini finala UEFA Lige šampiona 7. februara sastati sa ekipom Mančester Junajteda.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'